Ελάτε στο Καλάβρυτα να πετάξετε στις 7-8 Σεπτεμβρίου 2013!
Η Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας σας καλωσορίζει στην Σελίδα του Περιφερειακού Αγώνα - Open - για την Λίγκα του Ελληνικού Αλεξιπτώτου Πλαγιάς που θα γίνει στις 7-8 2013 στα μαγευτικά Καλάβρυτα Αχαίας, που βρίσκονται στους πρόποδες του εντυπωσιακού όσο και πανέμορφου Χελμού.
Η περιοχή έχει γίνει γνωστή διεθνώς καθώς έχει πρωταγωνιστήσει στα Παραπεντίστικα δρώμενα φιλοξενόντας στο παρελθόν - εκτός από Παννελλήνιους Αγώνες- το Παγκόσμιο Κύπελλο και το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς.
Από εδώ έχουν ξεκινήσει και πολλές πτήσεις επιδόσεων - διάσχισης της Πελοπονήσσου- που κατέληξαν ακόμα και σε Πανελλήνια ρεκόρ!
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις πληροφορίες που αφορούν τη διεξαγωγή του αγώνα και ακόμα θα βρείτε και μπορείτε να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε τις φόρμες εγγραφής!
Για κάθε νεώτερη ενημέρωση απλώς μείνετε συντονισμένοι!

Εκδώθηκε το Ενημερωτικό Δελτίο

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου Αγώνα Καλαβρύτων 7-8/9/2013

Με  επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Πανελλήνιος αγώνας Λίγκας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς που πραγματοποιήθηκε στα Καλάβρυτα ,  το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2013.
Στον αγώνα έλαβαν μέρος αεραθλητές από Πάτρα, Φωκίδα, Κέρκυρα, Κρήτη, Αθήνα, που πραγματοποίησαν αγωνιστικές πτήσεις ή πτήσεις αναψυχής, πολλών χιλιομέτρων στην ευρύτερη περιοχή.

Ο άσχημος καιρός του Σαββάτου 7/9 δεν επέτρεψε αγωνιστική πτήση και οι συμμετέχοντες περιηγήθηκαν σε αξιοθέατα της περιοχής! Η Κυριακή 8/9, ήταν μια απίθανη αγωνιστική μέρα και οι αθλητές πέταξαν ως την Βυτίνα και επέστρεψαν για προσγείωση στους Λουσούς, πραγματοποιώντας πολλά εναέρια χιλιόμετρα πάνω από το απίθανο ανάγλυφο της περιοχής! Επίσης πιλότοι –επισκέπτες ευχαριστήθηκαν την πανέμορφη θέα πετώντας ψηλά πάνω από την πόλη των Καλαβρύτων, ενώ δεν έλειψαν και διθέσιες πτήσεις με εκπαιδευτή, για την εναέρια αναψυχή όσων τολμηρών το επέλεξαν!
Η Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας, με την καθοριστική υποστήριξη του Δήμου Καλαβρύτων και του «Κέντρου Παιδιού, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Καλαβρύτων» άνοιξε, μετά από πολλά χρόνια, την αυλαία των μεγάλων επίσημων διοργανώσεων σε αυτήν την πανέμορφη περιοχή πτήσεων της Αχαΐας και νέες δυνατότητες για  αεραθλητικές δράσεις στην περιοχή.
Με τις καλύτερες εντυπώσεις και κάθε διάθεση για περαιτέρω μελλοντική συνεργασία για την  βελτίωση των αεραθλητικών υποδομών,  ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, το 2014, για την πραγματοποίηση νέας  αθλητικής διοργάνωσης.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία, τον Κο Τζόβολο Ευθύμιο και τα παιδιά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που παρευρίσκονταν στην περιοχή του αγώνα.  Επίσης τους οδηγούς των οχημάτων, τους συμμετέχοντες αθλητές και όλους όσους συνέβαλλαν με την εργασία τους σε αυτόν τον πολύ επιτυχημένο αγώνα.
Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου